Netolerancija na hranu 22 namirnica IgG At

Put do vašeg dobrog zdravlja počinje u laboratoriji IntroLab.

5920,00 rsd

Obrtno Vreme

do 4 dana

Uzorkovanje

Vađenje krvi

Kategorija

Intolerancija na hranu

Netolerancija na hranu je specifična reakcija organizma na određene sastojke u ishrani. Analiza Netolerancija na hranu 22 namirnica IgG At omogućava detektovanje imunoloških reakcija povezanih sa IgG antitelima, pružajući pojedincu dragocene informacije o potencijalnim namirnicama koje mogu izazvati ovakve reakcije. Ukoliko želite detaljniju sliku o vašim mogućim netolerancijama na hranu i želite da prilagodite svoju ishranu prema vašim individualnim potrebama, ova analiza je idealno rešenje za vas. Možete je zakazati u IntroLab laboratoriji u Beogradu, gde naš stručni tim garantuje precizne i pouzdane rezultate.

Kada treba razmotriti ovu analizu?

Sve više ljudi se suočava sa različitim simptomima koji mogu biti povezani s onim što jedemo. Evo nekoliko situacija kada bi trebalo ozbiljno razmotriti ovu analizu:

  • Nejasni simptomi: Ako osećate neobične simptome koji se ne uklapaju u klasične reakcije, ova analiza može pomoći u identifikaciji problema.
  • Hronični zdravstveni problemi: Konstantan umor, glavobolje ili probavne smetnje mogu ukazivati na potencijalne probleme s ishranom. Ako tradicionalne metode ne pružaju olakšanje, vreme je za dublju analizu.
  • Optimizacija ishrane: Za one koji žele da maksimalno prilagode svoju ishranu individualnim potrebama, ovaj test može pomoći u identifikaciji namirnica koje mogu izazvati reakcije.

Razumijevanje kako vaše telo reaguje na hranu je ključno za vaše zdravlje i kvalitet života. Ako se prepoznate u bilo kojoj od navedenih tačaka, preporučuje se razmatranje ove analize.

Priprema za analizu- netolerancija na hranu 22 namirnica IgG At

Nema specifičnih zahteva za pripremu ove analize, ali je važno obavestiti laboratorijski tim o svim lekovima ili dodacima koje trenutno uzimate.

Razlika između netolerancije i alergije na hranu

Netolerancija na hranu se odnosi na teškoće koje organizam ima u probavi određenih namirnica, često uzrokovane nedostatkom određenih enzima ili osetljivošću na određene sastojke. Kada osoba ima netoleranciju na određenu hranu, obično se to manifestuje gastrointestinalnim simptomima poput:

  • nadutosti
  • gasova
  • proliva
  • bolova u stomaku

Ovi simptomi, iako neprijatni, obično nisu opasni po život i ne proizlaze iz imunološke reakcije.

S druge strane, alergija na hranu je direktna imunološka reakcija na proteine prisutne u hrani. Organizam pogrešno identifikuje ove proteine kao pretnju, što može izazvati simptome koji variraju od blagih (poput osipa) do teških, potencijalno opasnih po život, kao što je anafilaktički šok. U laboratorijskom okruženju, testovi za alergije se često fokusiraju na identifikaciju specifičnih antitela koja ciljaju ove proteine.

Vrsta uzorka i vreme kada se uzima uzorak

Uzorak: Venska krv

Obrtno vreme: do 4 dana

Priprema: Posebna priprema nije potrebna.

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

This site is registered on wpml.org as a development site.