FotoFinder – Pregledanje mladeža

Praćenje promena u broju, veličini i obliku mladeža na telu je od izuzetnog značaja. Iz tog razloga, potrebno je redovno raditi digitalnu dermoskopiju, tj. mapu mladeža. Sada je to moguće uz FotoFinder i akciju koja će se određenim danima tokom juna i jula obavljati u dermatološkoj ordinaciji Sorelle Sbutega, a preglede će raditi dr Isidora Andrejic Sbutega. Akcija je nastala u saradnji sa IntroLab laboratorijom iz Beograda, koja će vršiti analizu vitamina D i cinka. Ne propustite priliku da se na najbrži najlakši način posvetite svom zdravlju!

Sorelle Sbutega logo
Pripremite se za sjajnu akciju u Sorelle Sbutega ordinaciji

Šta je FotoFinder?

FotoFinder predstvalja zlatni standard za praćenje mladeža i otkivanje tumora kože, jer sa digitalnom dermatoskopijom sa visokom rezulucijom kombinuje iskustvo dermatologa i najnovije tehnologije veštačke inteligencije. Pregled FotoFinder-om obuhvata pregled svih mladeža na telu i njihovo mapiranje u posebnom softveru, koji ih prilikom svakog sledećeg dolaska upoređuje i sugeriše da li dolazi do pojave novih mladeeža i njihovog porasta.

Kako izgleda pregled?

Pre digitalne dermoskopije, vrši se pregled ručnim dermoskopom. Ukoliko se utvrdi da je potrebno, pacijent se upućuje na pregled FotoFinder-om. FotoFinder fotografiše u 8 položaja tela sve mladeže na koži. Ako se utvrdi da neki od mladeža zahtevaju posebno praćenje, radi se digitalna dermoskopija, tj. mapiranje mladeža.

Pregled mladeža FotoFinderom
Pregled FotoFinder-om je najbolja metoda praćenja promena kod mladeža

Naredni pregledi se obavljaju nakon 6 meseci, pa nakon godinu dana. Radi se novo mapiranje, gde se kompjuterski upoređuju stare i nove fotografije i obeležavaju promene. U zavisnosti od toga kakve su promene, dermatolog odlučuje da li se nastavlja praćenje, ili određene mladeže treba ukloniti.

Kome je namenjen pregled FotoFinder-om?

Pregled kože pomoću FotoFinder sistema je namenjen širokom spektru pacijenata, bez obzira na starosnu dob ili zdravstveni status. Ovaj pregled traje oko 30 minuta i potpuno je neinvazivan, što znači da ne zahteva nikakve rezove ili probijanje kože. Takođe, važno je napomenuti da tokom pregleda nema izlaganja radijaciji, što ga čini sigurnim za redovnu upotrebu i pogodnim za sve uzraste.

 

Uloga vitamina D i cinka u očuvanju zdravlja kože

Vitamin D i cink igraju ključne uloge u očuvanju zdravlja kože, što ih čini važnim sastojcima u svakodnevnoj ishrani i režimu nege.

Vitamin D je neophodan za procese obnavljanja kože. Pomaže u stvaranju novih kožnih ćelija, što je ključno za održavanje glatke i zdrave kože. Osim toga, poznato je da ovaj vitamin ima protivupalna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju simptoma stanja kao što su psorijaza i ekcem. Vitamin D analiza pomaže da se odredi opšte stanje kože, što je izuzetno značajno za pregled mladeža.

Sa druge strane, cink je mineral koji je presudan za održavanje zdravlja kože na nekoliko načina i analiza cinka je veoma važna. On podržava pravilno zarastanje rana i pomaže u regulaciji upale, što može umanjiti pojavu akni. Kao antioksidant, cink štiti ćelije kože od oksidativnog stresa i štetnog uticaja UV zračenja, a samim tim utiče na prevenciju abnormalnog rasta ćelija, uključujući i one koje se nalaze u mladežima. Smanjenje oštećenja izazvanog suncem može pomoći u smanjenju rizika od degenerativnih promena u mladežima, što je važno za prevenciju melanoma i drugih oblika raka kože.

Promo poster sa informacijama o FotoFinder-u
Zakažite pregled na vreme

Prilika da poboljšate zdravlje kože

Akcija u dermatološkoj ordinaciji Sorelle Sbutega, u saradnji sa IntroLab laboratorijom iz Beograda, trajaće tokom juna i jula i pregledi će se obavljati određenim danima. Ovo je izvanredna prilika za sve koji žele da brinu o zdravlju svoje kože. Korišćenjem FotoFinder sistema za digitalnu dermoskopiju, pacijenti mogu detaljno pratiti i analizirati svoje mladeže, što omogućava ranu detekciju i prevenciju kožnih oboljenja, uključujući melanom. Ova akcija ne samo da podiže svest o značaju redovnog pregleda kože, već i pruža pristup naprednoj tehnologiji i stručnom savetu dermatologa dr Isidore Sbutega. Tokom ovog pregleda, saznaćete i kakvi su Vam nalazi vitamina D i Zn, koji su veoma važni za zdravu kožu. Takođe, dobićete personalizovan savet za suplementaciju, shodno Vašim nalazima. Ne propustite ovu priliku da učinite nešto važno za svoje zdravlje u sigurnom i pouzdanom okruženju i zakažite pregled pozivom na broj 063 300 932.

This site is registered on wpml.org as a development site.