Česta pitanja

Koje sve vrste analiza mogu da radim u IntroLab laboratoriji?

U IntroLab laboratoriji pružamo širok spektar laboratorijskih analiza. Naša ponuda je prilagođena da zadovolji raznovrsne potrebe naših klijenata. Detaljan spisak svih dostupnih testova i analiza možete pronaći na našem sajtu.

Saznaj više

Kako mogu da platim potrebne analize?

Za plaćanje analiza u IntroLab laboratoriji mogu se koristiti različite metode. Prihvatamo gotovinu, sve glavne kreditne i debitne kartice, kao i bankovne transfere. Takođe, nudimo mogućnost plaćanja putem online servisa za plaćanje. Molimo Vas da proverite detalje o plaćanju na našem sajtu ili se obratite našem osoblju za više informacija.

Da li analize zahtevaju posebnu pripremu?

Neki testovi i analize zahtevaju specifičnu pripremu, kao što je post, izbegavanje određene hrane ili pića, ili uzimanje uzoraka u određeno doba dana. Kada zakazujete analizu, naš tim će Vam pružiti sve potrebne informacije o pripremi za test. Takođe, na našem sajtu možete pronaći detaljne upute o pripremi za svaki test.

Saznaj više

Kako teče postupak po dolasku u laboratoriju?

Po dolasku u našu laboratoriju, bićete dočekani od strane našeg ljubaznog osoblja koje će Vas uputiti do prijemnog šaltera. Tamo ćete predati svoju uputnicu i izvršiti plaćanje, ukoliko to već niste učinili online. Nakon toga, bićete usmereni do prostorije za uzimanje uzoraka, gde će naš stručni medicinski tim uzeti potrebne uzorke. Zavisno od vrste analize, rezultati će biti spremni istog dana ili nakon nekoliko dana, o čemu ćete biti obavešteni. Rezultate možete preuzeti lično u laboratoriji, ili ih možemo poslati na Vašu e-mail adresu.

Koje vrste uzoraka se mogu analizirati u laboratoriju?

U IntroLab laboratoriji se mogu analizirati različiti uzorci, uključujući krv, urin, stolicu, tkiva, i druge biološke materijale.

Kako se pripremiti za uzimanje uzoraka?

Pre uzimanja uzoraka potrebno je slediti specifična uputstva. U slučaju vadjenja krvi, potrebno je obavestiti lekara o uzimanju lekova, dijeti i drugim faktorima koji mogu uticati na testove. Potrebno je poštovati uputstva o hrani, piću i lekovima pre uzimanja uzoraka.

Koliko vremena je potrebno za dobijanje rezultata?

Vreme obrade uzorka i dobijanja rezultata zavisi od vrste testa. Neki testovi mogu biti gotovi u roku od nekoliko sati, dok drugi zahtevaju nekoliko dana.

Kako se interpretiraju rezultati testova?

Rezultate testova interpretira kvalifikovani medicinski stručnjak. Rezultati se uporedjuju sa referentnim vrednostima kako bi se odredila normalnost ili patološko stanje. Važno je uzeti u obzir različite činioice koji mogu uticati na rezultate testova, kao što su pol, godine, fizicka aktivnost, bolesti i drugo.

Kako se osigurava sigurnost i pouzdanost rezultata testova?

Sigurnost i pouzdanost rezultata testova osigurava se upotrebom kvalitetnih materijala i opreme, uz primenu ispravnih postupaka i protokola. IntroLab redovno kontrolise protokole u laboratoriji kako bi se osigurala usklađenost s najvišim standardima i propisima.

This site is registered on wpml.org as a development site.