C-reaktivni protein

Put do vašeg dobrog zdravlja počinje u laboratoriji IntroLab.

580,00 rsd

Obrtno Vreme

8h

Uzorkovanje

Vađenje krvi

Kategorija

Biohemija

C-reaktivni protein (CRP) je protein koji se proizvodi u jetri kao odgovor na prisustvo inflamacije u organizmu. Njegova koncentracija u krvi može biti povišena tokom upalnih procesa ili infekcija. Analiza C-reaktivnog proteina se vrši u Introlab laboratoriji od strane naših stručnih laboratorijskih tehničara. Naš tim je posvećen pružanju tačnih i pouzdanih rezultata, kako bismo vam pružili uvid u stanje vašeg organizma i pomogli u dijagnostici i praćenju zdravstvenih stanja.

Kada se obavlja analiza C-reaktivnog proteina?

Analiza C-reaktivnog proteina se obično radi u situacijama kada je potrebno proceniti prisustvo i nivo inflamacije u organizmu.

Zašto se radi analiza C-reaktivnog proteina?

Analiza C-reaktivnog proteina se koristi za otkrivanje i praćenje inflamatornih stanja, kao i procenu rizika od kardiovaskularnih bolesti. Ovaj test može pružiti važne informacije o stanju vašeg organizma i pomoći u dijagnostici i praćenju određenih zdravstvenih stanja.

Koliko vremenski treba da se izvrši analiza?

Vreme potrebno za izvođenje analize C-reaktivnog proteina može varirati u zavisnosti od specifične metode koja se koristi u laboratoriji. U Introlab laboratoriji se trudimo da pružimo brze rezultate, a tipično vreme obrade je do 8 sati od prikupljanja uzorka.

Priprema za testiranje

Za analizu C-reaktivnog proteina obično nije potrebna posebna priprema. Međutim, uvek je preporučljivo da se konsultujete sa svojim lekarom ili laboratorijom kako biste dobili tačne smernice. U nekim slučajevima, može biti potrebno privremeno prekinuti određene terapije ili ograničiti unos hrane ili tečnosti pre testiranja.

Specificnosti i podvrste analize

Analiza C-reaktivnog proteina se može izvoditi u različitim oblicima, uključujući kvantitativnu i kvalitativnu analizu.

C-reaktivni protein cena

Cena analize C-reaktivnog proteina u Introlab laboratoriji iznosi 580,00 RSD. Verujemo da je važno da pacijenti imaju pristupačnu opciju za ovu analizu, kako bi mogli redovno pratiti svoje zdravstveno stanje. Uz povoljnu cenu od 580,00 RSD, možete dobiti kvalitetne i pouzdane rezultate, koji će vam pružiti uvid u nivo inflamacije u organizmu. Introlab se obavezuje da pruži visokokvalitetne usluge po pristupačnoj ceni, sa ciljem da pacijentima omogući brigu o njihovom zdravlju bez nepotrebnog finansijskog opterećenja.

Vrsta uzorka i vreme kada se uzima uzorak

Uzorak: serum ili plazma (venska ili kapilarna krv)

Obrtno vreme: 8h

Priprema: Nije potrebna posebna priprema. Preporučuje se da uzimanje uzorka ne bude neposredno nakon obroka.

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

Analiza

Obrtno vreme

Cena

Zakaži analizu

This site is registered on wpml.org as a development site.